Griepvaccinaties

 

Informatie nalevering griepvaccinaties

Op dit moment zijn de griepvaccinaties, bedoeld voor mensen mét een uitnodiging, op en hebben wij helaas een aantal mensen moeten teleurstellen die de vaccinatie hierdoor nog niet gekregen hebben. Wij hebben een verzoek tot nalevering ingediend bij de landelijke organisatie die over de griepvaccinaties gaat. Door het landelijk tekort kunnen zij ons echter nog niet vertellen of er nog een nalevering zal plaatsvinden. Zij hopen ons dit eind november te kunnen vertellen. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit direct op onze website delen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 19-11-2020: wij hebben nog enkele griepvaccinaties over van de eerste ronde, mocht u een uitnodiging hebben gehad en graag een griepvaccinatie willen dan kunt u de assistente bellen voor een afspraak op het assistentenspreekuur (16-17 uur) om de prik alsnog te krijgen. Op=op. 

Mochten deze enkele griepvaccinaties toch al op zijn: Op 02-12-2020 krijgen wij de nalevering van griepvaccinaties. Vanaf 02-12-2020 kunt u bellen voor een afspraak op het assistentenspreekuur voor een griepprik van de nalevering.

Vergeet uw uitnodiging niet mee te nemen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Momenteel zijn wij nog aan het uitzoeken of een nalevering van het pneumokokkenvaccin ook mogelijk is (alleen geindiceerd voor mensen mét een uitnodiging). Ook deze informatie zullen wij zo spoedig mogelijk op onze website delen.