COVID-19

Astra Zeneca vaccinatie gemist op de praktijk?

Heeft u de astra zeneca prik gemist 22 of 29 juni, en wilt u nog een tweede prik van ons ontvangen? Neemt u dan, zo snel mogelijk, contact op met info@huisartsenarchipel.com

 

Corona vaccinatie bewijs

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Bent u gevaccineerd door de GGD of een andere organisatie? wij kunnen helaas niet uw gele boekje invullen, en wij kunnen helaas ook geen bewijs van vaccinatie mee geven. Deze kunt u aanvragen bij de instantie waar u de vaccinatie gehad hebt.

Alléén als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd en het is niet gelukt een vaccinatiebewijs te verkrijgen via de Rijksoverheid stuurt u dan een e-mail naar info@huisartsenarchipel.com of een bericht via Mijngezondheid.net, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld daarbij uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.